Vragen over online betalen

Wij garanderen u een 100% online veilige betaling via onze partners. U beschikt over verschillende mogelijkheden van online betaling. Er zal bij betaling een beveiligde verbinding opgezet worden via SSL die zorgt voor een zorgenloze online betaling. Het online betalen en bestellen is snel en gemakkelijk! U kan ook kiezen voor een klassieke betaling via overschrijving

 


 

Veel gestelde vragen omtrent online betaling

 

Via welke manieren kan ik betalen?

Is het veiling online te betalen?

Kan ik als bedrijf ook een factuur ontvangen?

Kan ik betalen via overschrijving?

 


 

Via welke manier kan ik betalen?

Via onze partners die het online betalingsverkeer (Mollie en Paypal) regelen, kan u kiezen uit de volgende betalingsmogenlijkheden:

  1. Bancontact
  2. Maestro
  3. Visa
  4. Mastercard
  5. American Express
  6. Overschrijving
  7. Ideal
  8. SOFORT Banking
  9. BELFIUS Direct NeT
  10. Bitcoin

 


 

Is het veilig online te betalen?

Wij garanderen u een 100% veilige online betaling via onze betalingspartners (Mollie en Paypal). Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding genaamd SSL, die zorgt dat al uw gegevens geëncrypteerd en beveiligd zijn. De ingevulde gegevens zullen ook nooit door gegeven worden aan derden, en zullen enkel gebruikt worden om de betalingstransactie mogelijk te maken.

U kan ook kiezen voor een bankoverschrijving om uw bestelling te plaatsen. Vergeet niet om het bestellingsnummer ook als mededeling mee te geven!


 

Kan ik als bedrijf ook een factuur ontvangen?

Wij verzenden bij elke bestelling ongeacht deze een particulier of bedrijf is een factuur mee via email.
Indien u een bestelling wenst te plaatsen als bedrijf vergeet niet uw facturatiegegevens en BTW nummer in te vullen.

 


 

Kan ik betalen via overschrijving?

Natuurlijk. Indien u een voorkeur heeft om te betaling via overschrijving kiest u bij het finaliseren van uw bestelling als betalingsmogelijkheid: "Overschrijving". U ontvangt van ons een email waarop u overschrijvingsgegevens kan terugvinden. Vergeet zeker niet het bestellingsnummer als mededeling in te vullen. Na ontvangst van uw overschrijving verzenden wij uw bestelling naar uw gekozen verzendingsadres. Hou er wel rekening mee dat een betaling via overschrijving tot maximum 3 dagen kan duren, afhankelijk bank tot bank.
Overschrijvingsgegevens: IBAN nummer: BE93 7310 2950 6967 SWIFT of BIC nummer: KREDBEBB. Mededeling: UW BESTELNUMMER